Cautare

5968 de rezultate pentru "onicel cristian gheorghe" (3.40 secunde)
Gheorghe Burnei a efectuat, in premiera absoluta, o interventie chirurgicala de exceptie, printr-o metoda originala, care a salvat o fetita cu necroza capului femoral (Autoare:
Ne spune medicul ortoped Gheorghe Popescu / Autoare: ... Gheorghe Popescu, seful sectiei de ortopedie si traumatologie a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, pentru o consultatie de specialitate.
Se intalneste Gheorghe cu Vasile: ... - Tot, mai Gheorghe!, zise Vasile nemultumit. ... Se duc amandoi la John, iar Gheorghe il intreaba: ... - Stii mai Gheorghe, a venit criza, a intrat baiatul meu cel mic la facultate, au crescut cheltuielile, bani sunt mai putini, asta e viata, e greu!
Daca acestia au lasat bani din proprie initiativa, deseori si fara stirea mea, i-am folosit pentru a cumpara mancare pentru cadrele medicale, care stateau alaturi de mine in operatii, peste program, spune, printre altele, Profesorul Gheorghe Burnei, intr-un comunicat remis Bugetul.ro.
Statuia monseniorului Vladimir Ghika din Bucuresti, opera turnata in bronz a sculptorului Gheorghe D. Anghel, a fost instalata in anul 2004 in Piata Monseniorul Vladimir Ghika, aflata in Sectorul 1, la intersectia strazilor Gheorghe Demetriade si Emil Pangratti. ... Sculptor Gheorghe Anghel Arhitecti Liliana si Romeo Belea.
Limba folosita in cadrul procesului de educatie era cea greaca, pana in 1818, cand la initiativa lui Gheorghe Lazar, invatamantul a inceput sa se faca in limba romana la toate nivelele.
Livia Gheorghe, avocat de meserie, dar si o tanara creatoare de pantofi, a fost prezenta recent la evenimentul dat in cadrul Etajului Designerilor Romani, pe Bd.
Cristian Fierbinteanu a publicat un material pe aceasta tema, intitulat "Basescu si Parlamentul - viziuni diferite, razboi total", si pe care il puteti in continuare. ... De asemenea, proaspatul vicepresedintele Partidului Liberal Democrat, Gheorghe Flutur, acuza existenta unor "intelegeri triplu-stecher" intre PNL, PC si PSD.
Cristian E. ... Gheorghe Vlad Nistor, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti; ... Cristian Olariu, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti; ... Cristian Pirvulescu, SNSPA, presedinte Pro Democratia;
Dupa ce saptamina trecuta consilierul judetean Gheorghe Ciubotaru a prezentat fragmente dintr-un raport al Camerei de Conturi potrivit caruia firmele controlate de liderul social-democrat sint principalele beneficiare ale lucrarilor de la drumurile judetene, ieri prefectul Cristian Roman i-a cerut atit acestuia cit si vicepresedintelui PPRM Dorin Ciustea sa renunte ori la functiile din fruntea CJ, ori la atributiile pe care le are in cadrul Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP).
Potrivit presedintelui Tineretului National Liberal, Cristian Adomnitei, cursurile scolii de vara vor avea drept scop stabilirea unui plan strategic pentru perioada postelectorala privind politicile pentru tineret.
Locotenentii lui Baaklini, Ali Danfash, Ahmed Kadum si Omar Feisal, au cumparat fictiv societatile comerciale, cu datorii catre stat si diversi furnizori, ale lui Cristian Boureanu si ale lui Cristi Borcea, dupa care cumparatorii au disparut.
Proiectul de hotarare care ar fi trebuit sa-l elimine pe ex-pesedistul Cristian Cretu din Consiliul Local Craiova, in baza legii antitraseism politic, a fost retras de pe ordinea de zi a sedintei de ieri a legislativului craiovean.
Adica pe Nicolae Anghel - binecunoscutul "Nikki" - primarul de la Castelu, care, in stilul caracteristic, s-a tinut doar de glumite si poante, indiferent cat de serioase erau problemele discutate, sau pe Gheorghe Grameni, edilul comunei Mihai Viteazu, care a pus prea multa patima in discursul sau, ajungand sa tipe la un moment dat ca "ce sa mai intrebam cetatenii, sa dam drumul la lucrari", referindu-se la realizarea perdelelor forestiere.
Astfel, de filiala Bihor si Cluj se va ocupa Cristian Diaconescu, de Brasov si Alba - Titus Corlatean, de Mures - Miron Mitrea, de Arad - Ecaterina Andronescu, de Neamt - Gheorghe Nichita si de Giurgiu - Liviu Dragnea.
Ministrul Educatiei, liberalul Cristian Adomnitei, s-a casatorit sambata, la Iasi, cu avocata Sabina Visinari, in cadrul unei ceremonii care a fost oficiata de primarul social democrat Gheorghe Nichita.
Aceasta propunere a fost formulata de catre presedintele PSD Iasi, Gheorghe Nichita, un membru al gruparii Geoana. Infiintarea functiei a fost adusa in discutie dupa ce s-a aflat, pe surse, ca Mircea Geoana i-a oferit din nou lui Cristian Diaconescu calitatea de numar 2 in partid in echipa sa.
Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu si Neculai Ontanu sunt primii patru in ierarhia care va fi semioficializata la o conferinta extraordinara a UNPR, pana la consfintirea lor in functii, undeva in toamna.
PDL plateste pentru pacatele Guvernului Directorul Centrului Roman pentru Politici Europene, Cristian Ghinea, spune ca Guvernul Boc plateste costuri politice pentru o serie intreaga de masuri nepopulare, unele necesare, iar altele gresite. ... De aceeasi parere este si democrat-liberalul Cristian Preda, unul dintre contestatarii politicilor Guvernului Boc.
Potrivit surselor Hotnews.ro, lista ministrilor la finalul negocierilor era completata cu senatorul Gabriel Berca (susținut de Vasile Blaga), Cristian Boureanu la Comunicații, Bogdan Dragoi la Finanțe, Cristian Radulescu la Agricultura, Anca Boagiu - Transporturi, Daniel Funeriu - Educație si Sulfina Barbu la Munca.
google-analytics.com